DEZVOLTATOR

Cu o experienta de peste 19 ani in domeniul imobiliar, dezvoltatorul ansamblului Park Residences 5 detine in portofoliu numeroase proprietati, pentru mare parte din acestea fiind atat dezvoltator cat si constructor. Ca si dezvoltator, imobilele realizate se incadreaza in categoria cladirilor de lux, atat in ceea ce priveste locatiile exclusiviste cat si in privinta calitatii constructiilor si finisajelor.

HOTEL RAMADA NORTH
HOTEL RAMADA NORTH
HOTEL RAMADA NORTH
Hotel exclusivist, de 4**** situat in zona Soseaua Nordului - Herastrau, dotat cu restaurant, piscina, sala de fitness; ofera, pe langa unitati de cazare de lux, sali de conferinte sau evenimente din clasa premium.
PARK RESIDENCES 1
PARK RESIDENCES 1
PARK RESIDENCES 1
Primul proiect Park Residences, construit in anul 2004 in zona Herastrau – Soseaua Nordului, oferind apartamente cu 2, 3 si 4 camere, s-a bucurat de un real succes, fiind vandut integral pana la sfarsitul anului 2005.
PARK RESIDENCES 2
PARK RESIDENCES 2
PARK RESIDENCES 2
Al doilea proiect Park Residences, construit in Predeal, ofera apartamente de vacanta , studio, 2, 3 si 4 camere situate langa Partia Clabucet. Facilitatile complexulul: restaurant privat, piscina, sauna, hamam, loc de joaca pentru copii, spatii de depozitare pentru schiuri. Disponibile ultimele 5 apartamente pentru vanzare si inchiriere.
PARK RESIDENCES 3
PARK RESIDENCES 3
PARK RESIDENCES 3
Al treilea proiect Park Residences, construit in anul 2007 in zona Herastrau - Soseaua Nordului. A fost un proiect de succes, oferind apartamente cu 2, 3 si 4 camere, fiind vandut in totalitate.
PARK RESIDENCES 4
PARK RESIDENCES 4
PARK RESIDENCES 4
Ansamblul Park Residences 4, finalizat in anul 2013, se afla in zona exclusivista Herastrau - Soseaua Nordului. Cele 24 de apartamente elegante, cu 1, 2, 3 si 4 camere, ce alcatuiesc imobilul, au fost vandute in totalitate de Nordis.
COMPLEX MAMAIA
COMPLEX MAMAIA
COMPLEX MAMAIA
Proiect rezidential cu apartamente de vacanta, situate in Nordul statiunii Mamaia, pe malul marii. Complexul, format din 5 imobile ofera 260 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere si are termen de finalizare decembrie 2016.
PARC LOGISTIC
PARC LOGISTIC
PARC LOGISTIC
In acest parc industrial de peste 100.000 mp va propunem spre vanzare sau inchiriere, diverse suprafete de teren, platforma betonata, depozite nou construite sau nerenovate, camere de inchiriat pentru muncitori sau studenti, birouri moderne, etc.
STUDENT HOTEL
STUDENT HOTEL
STUDENT HOTEL
Hotel modern, situat in partea de sud a Bucurestiului, a fost inaugurat in noiembrie 2012 si ofera 54 de camere single si double, alaturi de sali de conferinte sau evenimente.