FINISAJE SI AMENAJARI

Arhitectura Park Residences este conceputa estetic, cu ambiente spectaculoase gandite pentru viitorii proprietari. Rezultatul este o imagine eleganta, plina de stil si personalitate, reprezentativa pentru zona de Nord a Bucurestiului. Intregul complex este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta alaturi de cei dragi si folosirea ingenioasa a timpului prin disponibilitatea serviciilor oferite.

Structura de rezistenta
Structura de rezistenta
Structura de rezistenta
Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat
Pereti exteriori
Pereti exteriori
Pereti exteriori
Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm cu o grosime de 30cm ce confera confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada - compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge Caparol Capatect
Spatii comune, lift Schindler
Spatii comune, lift Schindler
Spatii comune, lift Schindler
Zona de receptie si casa scarii sunt placate cu granit iar mana curenta din aluminiu eloxat. Fiecare scara are lift Schindler rapid de 5 persoane.
Ferestre Veka
Ferestre Veka
Ferestre Veka
Tamplaria exterioara este realizata din profile pentacamerale de PVC armat cu otel zincat, avand geam tip termopan, clar, cu proiectie low-E. Toate componentele tamplariei exterioare sunt import Germania, marcile Veka si Roto. Ferestrele sunt alb la interior si mahon la exterior.
Usi Pinum
Usi Pinum
Usi Pinum
Usile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir mahon sau la alegere, pline si cu feronerie inox satinat. Usile sunt de import Italia, producator Pinum.
Centrala Buderus
Centrala Buderus
Centrala Buderus
Incalzirea se realizeaza cu centrala de apartament, producator Buderus Logamax, iar contorizarea utilitatilor(apa rece, electricitate, gaz natural) este departajata pe fiecare apartament si pe spatiul comun.
Parchet Lemn Holver
Parchet Lemn Holver
Parchet Lemn Holver
Va propunem parchet din lemn triplu stratificat de 14 mm. Rezistent si usor de intreţinut. Stratul de uzura este de 3.5 mm
Ceramica Saloni
Ceramica Saloni
Ceramica Saloni
Produsele Saloni se disting prin calitate si design la standarde ridicate. Linii clasice, sobre si elegante, dar si forme inovatoare cu decoruri deosebite. Pentru Saloni, placile ceramice trebuie sa asigure unicitatea si calitatea fiecarui proiect de amenajare.
Baterii Grohe
Baterii Grohe
Baterii Grohe
Baterie cu monocomanda pentru lavoar. Cartus ceramic cu GROHE SilkMove® -limitator de debit reglabil -aerator

Pentru cel ce va locui in acest imobil, va fi intotdeuna timp, la finalul zilei, pentru reconfortare in piscina, sauna si in sala de fitness cu aerisire naturala si dotata cu aparate moderne. Nu trebuie sa va mai ganditi la drumuri lungi parcurse pana la centre de intretinere si infrumusetare si prin urmare, la timp pierdut pentru deplasari.

In functie de stadiul executiei imobilului si de momentul achizitiei apartamentului dorit, finisajele interioare pot fi personalizate de fiecare cumparator in parte.

Toate informatiile / schitele prezentate in site au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris incheiat in mod valabil intre parti.